Contact

Cisco benoemd tot Enterprise Network Firewalls leider in het Gartner Magic Quadrant 2018

Wij geloven dat Cisco zich onderscheidt van de concurrentie. Onder andere door onze threat- intelligence organisatie Talos en door onze zichtbaarheid en automatisering die mogelijk wordt gemaakt door ons geïntegreerde beveiligingsportfolio. Lees meer over waarom Cisco toonaangevend is in het Gartner Magic Quadrant 2018 voor Enterprise Network Firewalls.

Cisco benoemd tot Enterprise Network Firewalls leider in het Gartner Magic Quadrant 2018
Vul hieronder uw gegevens in:
*verplichte velden

2018 Gartner Magic Quadrant voor Enterprise Network Firewalls,, Adam Hils, Jeremy D'Hoinne, Rajpreet Kaur, 4 oktober 2018.

Gartner beveelt geen enkele leverancier, product of dienst aan die is afgebeeld in zijn onderzoekspublicaties en adviseert technologiegebruikers niet om alleen die leveranciers te selecteren met de hoogste ratings of andere benamingen. Gartner-onderzoekspublicaties bestaan uit de opvattingen van de onderzoeksorganisatie van Gartner en mogen niet worden beschouwd als feitelijke uitspraken. Gartner verwerpt alle garanties, expliciet of impliciet, met betrekking tot dit onderzoek, inclusief garanties van verkoopbaarheid of geschiktheid voor een bepaald doel.