Naj pomagamo

Cisco je vodilni v raziskavi Gartner Magic Quadrant 2018 o rešitvah za podjetja na področju požarnih zidov

Cisco požarni zid naslednje generacije je brez konkurence zaradi številnih razlogov, od vrhunske organizacije Talos, ki proučuje varnostne grožnje, do izjemne vidljivosti dogajanj v omrežju, do avtomatizacije, ki jo omogoča naš integriran varnostni portfelj. Oglejte si, zakaj je Cisco požarni zid naslednje generacije vodilni v raziskavi Gartner Magic Quadrant 2018 o rešitvah za podjetja na področju požarnih zidov.

Cisco, lider în Gartner Magic Quadrant 2018, pentru firewall-urile Enterprise Network
Prosimo, izpolnite spodnji obrazec
* obvezna polja

Raziskava Gartner Magic Quadrant 2018 o rešitvah za podjetja na področju požarnih zidov, Adam Hils, Jeremy D'Hoinne, Rajpreet Kaur, 4. oktobra 2018

Gartner ne podpira nobenega proizvajalca, izdelka ali storitve, ki so omenjeni v raziskovalnih publikacijah, in ne svetuje uporabnikom, da izberejo le tiste proizvajalce z najvišjimi ocenami. Raziskovalne publikacije podjetja Gartner sestavljajo mnenja Gartnerjeve raziskovalne organizacije in jih ne smemo razumeti kot izjave o dejstvih. Gartner zavrača vsa jamstva, izražena ali implicitna, v zvezi s temi raziskavami, vključno z vsemi jamstvi glede prodajne namembnosti ali primernosti za določen namen.